Buitengesloten

Weinig dilemma's zijn zo frustrerend als het dichttrekken van de deur en zien dat uw sleutels nog in het slot zitten of aan de binnenkant, met alle deuren op slot. Of loopt het huis uit in de ochtend om de krant te halen en de voordeur waait dicht met u buitengesloten op de veranda. Of zoeken naar uw kantoor sleutels, en dan te herinneren dat je ze achterliet op uw bureau de avond tevoren.

Onze professionele Spoeddienst is 24 uur per dag het hele jaar door paraat om uw gesloten deur zo snel mogelijk open te maken. Of U nu buitengesloten staat bij uw woning of kantoor, alleen een telefoontje en een lid van onze professionele slotenmaker team zal onmiddellijk worden verzonden naar de situatie om te gaan zo snel mogelijk te maken.

Spoed Service

Ook wanneer u een spoedje heeft kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen vaak al binnen een half uur ter plaatse zijn. Daarom werken wij dan ook voor Politie en brandweer . U wordt snel en vakkundig geholpen door onze 24 uurs slotenservice techniekers.

Alle Sloten

Onze techniekers rijden rond met een breed uitgeruste service wagens, vrijwel alle typen en merken sloten zijn aan boord om u gelijk een passende oplossing te bieden. Als uw slot kapot is kunnen wij hem direct vervangen als het slot niet te repareren is.