Raambeveiliging

 

Naast deurbeveiliging is raambeveiliging belangrijk om een inbreker buiten de deur houden. De slotenmakers van Expresslocks hebben de kennis en kunde om u te helpen met de raambeveiliging van uw huis. Ook met urgente situaties bent u bij ons op de juiste plek. Op elk gewenst tijdstip kunt u een afspraak maken met een van onze ervaren slotenmakers.

 

 

Veel mensen vergeten vaak hoe belangrijk het is om naast uw deuren ook uw ramen af te sluiten. Bij ons landelijke netwerk zijn slotenmakers aangesloten die al jaren ervaring hebben met het plaatsen van raambeveiliging. Als u contact met ons op neemt, kunt u rekenen op service en kwaliteit.

 

 

Mogelijkheden van raambeveiliging

 

Er zijn heel veel verschillende methoden om ervoor te zorgen dat een indringer niet via uw raam toegang krijgt tot uw huis. Een opdruksluiting met sleutel is een voor de hand liggende manier om uw raam inbraakproof te maken. Extra maatregelen treffen is sowieso aan te raden. Dit betekent namelijk tijdsverlies voor de inbreker en dat werkt uiteindelijk in uw voordeel! Plaats ook veiligheidsscharnieren, afsluitbare raamuitzetters, dievenklauwen of een barrièrestang. Alles is voorradig of snel leverbaar. Efficiënte raambeveiliging is gericht op zowel open als dichte ramen. U moet er bij raambeveiliging rekening mee houden dat niet alle ramen gelijk zijn en dat daarom ook niet alle methoden even geschikt zijn voor elk raam. Expresslocks geeft adviezen die op uw specifieke situatie van toepassing zijn.